Kantoor

Kantoor

Ons hoofdkantoor is gevestigd op Palingweg 16 in Bunschoten-Spakenburg. Daar zijn veel verschillende afdelingen gevestigd. Zo vind je er Finance, Bedrijfsbureau, Vekoop, Inkoop, Accountmanagers, HR en Marketing & Communicatie. Als deze afdelingen werken met elkaar samen om zo tot het beste resultaat te komen.

Opvallend aan onze mensen is dat ze van alle markten thuis zijn. Moet er een feestje georganiseerd worden, of snakt het koffieapparaat naar nieuwe bonen? Consider it done.

Kantoor vacatures

Op dit moment zijn wij op zoek naar een Administratief Medewerker. Bekijk hieronder de vacature.

Administratief medewerker Parttime Spakenburg

Linda, Financieel administratief medewerker

“Functies op kantoor zijn echt allround. Als je het kan, doe je het gewoon. Daar doe je niet moeilijk over. Dat maakt het werk juist zo leuk en veelzijdig!”

Muriel, Verkoopster binnendienst

"Goedemorgen, Bakkerij 't Stoepje, met Muriel. Wat kan ik voor u doen?  Als verkoopster binnendienst spreek ik dagelijks heel veel mensen, zowel via de telefoon als fysiek. Dat maakt mijn baan zo leuk!"

Roel, Inkoop manager

"Het werken bij 't Stoepje is heel dynamisch. De contacten met de vele leveranciers die ik heb, dat vind ik toch wel heel interessant."

Nordin, Planner dagvers/logistiek

"Mijn werk is uitdagend door zo efficiënt mogelijk te produceren en op tijd bij de klanten zijn. En de samenwerking met mijn collega's maakt het natuurlijk zo leuk!"

Maak kennis met...

Roel, Inkoopmanager

Brigitha, HR