8x gemak van ondernemen bij ‘t Stoepje

Bakkerij ’t Stoepje is de bekendste en grootste franchiseformule in brood, koek en banket op de Nederlandse markten. In dit succesverhaal spelen de marktondernemers een absolute hoofdrol. Want ’t Stoepje staat niet alleen voor kwaliteit en een groot assortiment, maar ook voor gezelligheid, herkenning, enthousiasme en persoonlijk contact. En daarvoor gaan alle credits naar onze marktondernemers. Zij zijn het gezicht van ’t Stoepje op de markt. Maar wat zet ’t Stoepje daar tegenover? Waarom kiezen marktondernemers voor ’t Stoepje? Ontdek 8x het gemak van ondernemen bij ‘t Stoepje.

1. Compleet assortiment

’t Stoepje biedt een compleet, ovenvers assortiment met voor iedere klant wat wils. Van klassiekers zoals Volkorenbrood, Gevulde Koeken en de Woepies tot innovaties als de koolhydraatarme Sportmik, het Slankelijntje of de vegan specialiteiten. Het assortiment is constant in ontwikkeling. Hebben jouw klanten een specifieke wens? Geef het door, wie weet ligt het product volgende maand wel in jouw kraam!

2. Bestelgemak via de app

Geen ingewikkeld gedoe met bestellingen. Aan het eind van de dag voer je jouw bestelling via de app in en de volgende ochtend ligt alles voor je klaar bij het dichtstbijzijnde logistiek centrum.

3. Persoonlijke reclame-uitingen

Wij helpen je graag om reclame te maken. Bijvoorbeeld met jouw eigen gepersonaliseerde nieuwsbrief, website en visitekaartjes. Zo trek je met gemak meer klanten naar jouw kraam, of breng je bestaande klanten op de hoogte van een nieuw product of een mooie aanbieding.

4. Landelijke bekendheid

’t Stoepje heeft met meer dan 600 markten landelijke bekendheid en is al sinds 1979 een bekend fenomeen op de markt. Van die naamsbekendheid profiteert de ondernemer mee!

5. Vrijheid

Bij 't Stoepje heb je de vrijheid om zelf te bepalen waar en wanneer je, je producten verkoopt. Als ondernemer richt je jouw kraam en dagen in zoals jij dat wilt.

6. Gratis franchisen

In tegenstelling tot veel andere franchiseketens betaal je bij ’t Stoepje geen fee en draag je niets van je omzet af. De verkoop van onze producten en het enthousiasme en de gezelligheid daaromheen zijn jouw verdienste, niet die van ons.

7. 24/7 bereikbaar

Je collega’s op het hoofdkantoor zijn 24 uur per dag bereikbaar voor vragen, opmerkingen of eventuele problemen. Zo sta je er nooit alleen voor.

8. Vernieuwde formule

Om de klant een ultieme versbeleving te geven die past in deze tijd, is de uitstraling en stijl van ’t Stoepje vernieuwd. De marktondernemers spelen de hoofdrol in deze nieuwe formule. Want klanten kopen niet alleen bij ’t Stoepje, maar ook bij Jan, Mariëlle, Coert, Niels, Walter en Luc. Dat betekent naast een eigen website en een gepersonaliseerde nieuwsbrief ook en gepersonaliseerde vrachtwagen met je foto erop. Bovendien zorgt de ambachtelijke uitstraling ervoor dat je meer voor je producten kunt vragen.