Over 't Stoepje

Wij bakken het lekkerste brood, en koeken die naar meer smaken

Wij bakken brood en banket waar wij in geloven, dat maakt het zo lekker. En iets wat zo lekker is, dat houd je natuurlijk niet voor jezelf. Dat breng je – inderdaad – op de markt ;) Zoveel mogelijk mensen laten genieten van onze producten. Dat is onze kracht.

Werken bij 't Stoepje video

Bakkerij ‘t Stoepje is vanaf 1979 op de markt te vinden. We begonnen met één goed gevulde marktkraam, en dit viel snel in de smaak bij de klanten. Nu staan onze bekende kramen op maar liefst 600 markten. En ook in supermarkten en bij maaltijdbezorgers gaan onze producten als warme broodjes over de toonbank … 

Maar zoveel lekkers bakt zichzelf natuurlijk niet en een bakker alleen bakt er bij ons niets van. Ons team werkt samen als een goed-geoliede machine, waarbij we communiceren zonder poespas. Daar hebben we namelijk helemaal geen tijd voor. Waar we dan wel weer tijd voor maken, is voor de broodnodige humor tussendoor.

Ons recept: we werken alleen met echte aanpakkers. Je weet wel, van die mensen die het werk zien, de mouwen opstropen en er gewoon voor gaan. Mensen met een komt-voor-de-bakker-mentaliteit.

En nu jij. Waar werk jij het lekkerst?

Sjacco, Directeur Market Food Group

"Op de talenten en krachten van onze mensen bouwen wij ons bedrijf. De passie voor brood is daarbij de rode draad. Wij zijn allemaal broodfanaten."

Mike, Productontwikkelaar

"Alleen de beste grondstoffen zijn goed genoeg. Mijn bakkershart gaat sneller kloppen als ik werk met de mooiste grondstoffen en daar een mooi product van mag maken."

Rianne, Medewerker Quality Assurance

"Je hebt altijd de lekkere geur van brood en koek om je heen. Mijn favoriet? De kaas uienkruier!"

Ab, Allround Monteur

"De ene keer ben je aan het lassen, de andere keer ben je met tandwielen en kettingen bezig en een volgende keer met onderhoud aan een heteluchtballon-rotatie-oven. Die diversiteit maakt het juist zo leuk!"

Job, afdelingsleider bakkerij

"Het leukste aan mijn baan vind ik een fantastisch eindproduct! Als we met elkaar zorgen dat we geen tekorten hebben, het product de juiste samenstelling heeft, de juiste kleur, goed gedecoreerd is, goed gebakken en goed ingepakt is. Oh.. en dat er gelachen wordt! Ook heel belangrijk."

Katarzina, Magazijnmedewerker

‘’Werken bij ’t Stoepje is leuk werk met een goed salaris. Ik waardeer dat veel dingen besproken kunnen worden en dat het dan ook wordt geregeld. Ik heb bijvoorbeeld veel vrijheid in mijn werkuren en dat vind ik heel fijn bij deze werkgever. Ik weet wat mijn taken zijn en ik heb een fijne werkplek. Wat ik ook fijn vind is de netheid en orde van mijn werkplek.’’