Over 't Stoepje

Wij bakken het lekkerste brood, en koeken die naar meer smaken

Wij bakken brood en banket waar wij in geloven, dat maakt het zo lekker. En iets wat zo lekker is, dat houd je natuurlijk niet voor jezelf. Dat breng je – inderdaad – op de markt ;) Zoveel mogelijk mensen laten genieten van onze producten. Dat is onze kracht.

Werken bij 't Stoepje video

Bakkerij ‘t Stoepje is vanaf 1979 op de markt te vinden. We begonnen met één goed gevulde marktkraam, en dit viel snel in de smaak bij de klanten. Nu staan onze bekende kramen op maar liefst 600 markten. En ook in supermarkten en bij maaltijdbezorgers gaan onze producten als warme broodjes over de toonbank … 

Maar zoveel lekkers bakt zichzelf natuurlijk niet en een bakker alleen bakt er bij ons niets van. Ons team werkt samen als een goed-geoliede machine, waarbij we communiceren zonder poespas. Daar hebben we namelijk helemaal geen tijd voor. Waar we dan wel weer tijd voor maken, is voor de broodnodige humor tussendoor.

Ons recept: we werken alleen met echte aanpakkers. Je weet wel, van die mensen die het werk zien, de mouwen opstropen en er gewoon voor gaan. Mensen met een komt-voor-de-bakker-mentaliteit.

En nu jij. Waar werk jij het lekkerst?