Waarom ’t Stoepje

Waarom jij ook bij ons wilt werken

  • Jij houdt van lekker brood … ;)
  • We praten niet over, maar met elkaar. Dat scheelt een heleboel tijd en in die tijd bakken we dan weer zo’n lekker broodje.
  • We houden niet van ingewikkeld, we zijn liever wat luchtiger. Een beetje zoals ons deeg.
  • Kwaliteit slikken we niet voor zoete koek.
  • Nieuwe producten proeven we allemaal.
  • Een koekje van eigen deeg bak je thuis maar, hier doen we het samen.
  • Wij zijn nu al fan van je. Ben je ziek, krijg je fruit, ben je jarig, een kaart en is het feest, krijg je lekkers.
  • Wij zijn van alle markten thuis, dat maakt ons de beste.
  • Als het moet, draaien we het deeg niet linksom, maar rechtsom.
  • We hebben een brood dat 36 uur nodig heeft voordat het perfect is. Benieuwd welke? Kom bij ons werken en we vertellen je al onze bakkersgeheimen..

Sjacco, Directeur Market Food Group

'Op de talenten en krachten van onze mensen bouwen wij ons bedrijf. De passie voor brood is daarbij de rode draad. Wij zijn allemaal broodfanaten.'

Mike, Productontwikkelaar

'Alleen de beste grondstoffen zij goed genoeg. Mijn bakkershart gaat sneller kloppen als ik werk met de mooiste grondstoffen en daar een mooi product van mag maken.'

Henk, Locatiemanager

'Mengen, kneden, rijzen, kijken. Het proces van brood maken is en blijft een ambacht. Iedere dag is anders en die dynamiek samen met het ambacht maakt dit vak zo prachtig mooi.'

Remondo, Shift Coördinator

'Ik vind de productie een van de mooiste afdelingen om te werken. Hier gebeurt het!

Ik hou er zelf niet van om stil te zitten. Hier kun je lekker met je handen werken, maar er zit ook wat computerwerk bij én je werkt met mensen.'

Linda, Financieel Administratief Medewerker

'Functies op kantoor zijn allround. Als je het kan, dan doe je het gewoon. Daar doe je niet moeilijk over. dat maakt het werk juist zo leuk en veelzijdig!'

Dave, Logistiek Medewerker

'Op een goede dag zet je zo'n 12 km aan stappen! Het houdt je fit.'

Rianne, Medewerker Quality Assurance

'Je hebt altijd de lekkere geur van brood en koek om je heen. Mijn favoriet? De kaas uienkruier!'

Ab, Monteur Technische Dienst

'De ene keer ben je aan het lassen, de andere keer ben je met tandwielen en kettingen bezig en een volgende keer met onderhoud aan een heteluchtballon-rotatie-oven. Die diversiteit maakt het juist zo leuk!'

Job, afdelingsleider bakkerij

'Het leukste aan mijn baan vind ik een fantastisch eindproduct! Als we met elkaar zorgen dat we geen tekorten hebben, het product de juiste samenstelling heeft, de juiste kleur, goed gedecoreerd is, goed gebakken en goed ingepakt is. Oh.. en dat er gelachen wordt! Ook heel belangrijk.'