Bakkerij
Bakkerij

Bakkerij

Van grondstof naar overheerlijk eindproduct

In de bakkerij weten ze precies hoe de lekkerste producten tot stand komen.

Bakken doen onze bakkerij medewerkers in één van onze twee bakkerijen. Iedereen zijn eigen taak, maar een gezamenlijk doel. Het werk zelf kan best zwaar zijn door al dat tillen, lopen en vroeg opstaan. Bij een vroege dienst zijn onze medewerkers namelijk al aan het werk, terwijl de kippen nog op stok zitten. Maar dat doen ze met veel plezier, want ze zijn nou eenmaal dol op het maken van deegproducten.

“Het leukste aan mijn baan vind ik een fantastisch eindproduct! Als we met elkaar zorgen dat we geen tekorten hebben, het product de juiste samenstelling heeft, de juiste kleur, goed gedecoreerd is, goed gebakken en goed ingepakt is. Oh.. en dat er gelachen wordt! Ook heel belangrijk.”

Job, afdelingsleider bakkerij

“De dagelijkse taken en de steun van mijn collega’s hebben mij in afgelopen drie jaar geholpen in mijn ontwikkeling. Dankzij mijn flexibiliteit en de flexibiliteit van ’t Stoepje kan ik mijn baan goed combineren met mijn gezin.”

Joanna, operator Inpak

“Ik ben blij dat ik elke dag met mijn collega’s bij ’t Stoepje mag werken. We maken met z’n allen mooie producten die iedereen dagelijks nodig heeft. ”

Jola, inpakmedewerker

“Je moet wel een perfectionist zijn, want je wilt dat het deeg uiteindelijk perfect wordt.”

William, bakkerijmedewerker

Bakkerij vacatures

Maak kennis met..

William, bakkerijmedewerker

Alexander, teamleider (bio) bakkerij

Ruben, operator bakkerij

Henk, teamleider bakkerij