Over ons
Over ons

Over ons

Wij bakken het lekkerste brood, en koeken die naar meer smaken

Wij bakken brood en banket waar wij in geloven, dat maakt het zo lekker. En iets wat zo lekker is, dat houd je natuurlijk niet voor jezelf. Dat breng je – inderdaad – op de markt ;) Zoveel mogelijk mensen laten genieten van onze producten. Dat is onze kracht.

Bekijk vacatures

01:00

Proef de sfeer in deze video!

Waarom jij ook bij ons wilt werken

  • Jij houdt van lekker brood … ;)

  • We praten niet over, maar met elkaar. Dat scheelt een heleboel tijd en in die tijd bakken we dan weer zo’n lekker broodje.

  • We houden niet van ingewikkeld, we zijn liever wat luchtiger. Een beetje zoals ons deeg.

  • Kwaliteit slikken we niet voor zoete koek.

  • Nieuwe producten proeven we allemaal.

  • Een koekje van eigen deeg bak je thuis maar, hier doen we het samen.

  • Wij zijn nu al fan van je. Ben je ziek, krijg je fruit, ben je jarig, een kaart en is het feest, krijg je lekkers.

  • Wij zijn van alle markten thuis, dat maakt ons de beste.

  • Als het moet, draaien we het deeg niet linksom, maar rechtsom.

  • We hebben een brood dat 36 uur nodig heeft voordat het perfect is. Benieuwd welke? Kom bij ons werken en we vertellen je al onze bakkersgeheimen..

Historie

Bakkerij ‘t Stoepje is vanaf 1979 op de markt te vinden. We begonnen met één goed gevulde marktkraam, en dit viel snel in de smaak bij de klanten. Nu staan onze bekende kramen op maar liefst 600 markten. En ook in supermarkten en bij maaltijdbezorgers gaan onze producten als warme broodjes over de toonbank …

Maar zoveel lekkers bakt zichzelf natuurlijk niet en een bakker alleen bakt er bij ons niets van. Ons team werkt samen als een goed-geoliede machine, waarbij we communiceren zonder poespas. Daar hebben we namelijk helemaal geen tijd voor. Waar we dan wel weer tijd voor maken, is voor de broodnodige humor tussendoor.

Ons recept: we werken alleen met echte aanpakkers. Je weet wel, van die mensen die het werk zien, de mouwen opstropen en er gewoon voor gaan. Mensen met een komt-voor-de-bakker-mentaliteit. En nu jij. Waar werk jij het lekkerst?

Impressie

Bakkerij (3)

Paulina-liggend

_t-Stoepje--NSlagmolen--15-maart-202117

Dianna-bakkerij

bakkerij (4)

Market-Food-Group---_T-Stoepje-Wijk-bij-Duurstede---NSlagmolen--26-maart-202141

_t-Stoepje--NSlagmolen--15-maart-20211

“Het leukste aan mijn baan vind ik een fantastisch eindproduct! Als we met elkaar zorgen dat we geen tekorten hebben, het product de juiste samenstelling heeft, de juiste kleur, goed gedecoreerd is, goed gebakken en goed ingepakt is. Oh.. en dat er gelachen wordt! Ook heel belangrijk.”

Job, afdelingsleider bakkerij

“Het werken bij 't Stoepje is heel dynamisch. De contacten met de vele leveranciers die ik heb, dat vind ik toch wel heel interessant.”

Roel, inkoop manager

“Wat ik leuk vind aan werken op de markt? Met mensen omgaan, de hele dag buiten zijn en de heerlijkste producten verkopen waar je zelf ook van kan snoepen! ”

Noa , marktverkoper

“Mijn werk is uitdagend door zo efficiënt mogelijk te produceren en op tijd bij de klanten zijn. En de samenwerking met mijn collega's maakt het natuurlijk zo leuk!”

Nordin, planner dagvers/logistiek

Join the club!

Zie jij jezelf al werken bij 't Stoepje? Kijk dan snel welke positie bij jou past.

Bekijk vacatures