Kantoor

Kantoor

Van alle markten thuis

Ons hoofdkantoor is gevestigd op Palingweg 16 in Bunschoten-Spakenburg. Daar zijn veel verschillende afdelingen gevestigd. Zo vind je er Finance, Bedrijfsbureau, Vekoop, Inkoop, Accountmanagers, HR en Marketing & Communicatie. Als deze afdelingen werken met elkaar samen om zo tot het beste resultaat te komen.

Opvallend aan onze mensen is dat ze van alle markten thuis zijn. Moet er een feestje georganiseerd worden, of snakt het koffieapparaat naar nieuwe bonen? Consider it done.

“Mijn werk is uitdagend door zo efficiënt mogelijk te produceren en op tijd bij de klanten zijn. En de samenwerking met mijn collega's maakt het natuurlijk zo leuk!”

Nordin, planner dagvers/logistiek

“Goedemorgen, Bakkerij 't Stoepje, met Muriel. Wat kan ik voor u doen? Als verkoopster binnendienst spreek ik dagelijks heel veel mensen, zowel via de telefoon als fysiek. Dat maakt mijn baan zo leuk!”

Muriel, verkoopster binnendienst

“Het werken bij 't Stoepje is heel dynamisch. De contacten met de vele leveranciers die ik heb, dat vind ik toch wel heel interessant.”

Roel, inkoop manager

“Elke dag is weer anders, ik ben vaak in contact met onze ondernemers maar ook met de consument. We zijn altijd bezig met leuke projecten, wat ervoor zorgt dat er veel uitdaging voor mij is. Mijn doel: ervoor zorgen dat de klanten van ’t Stoepje en Le Perron net zo fan zijn van onze merken als wij zijn.”

Emma, marketing & communicatie

Maak kennis met..

Roel, inkoopmanager

Brigitha, HR & Personeelszorg