Save the date

22 JANUARI 2024 OPEN DAG @STOEPJE
16.00 - 20.00 uur

Meer informatie
Kom jij naar de open dag?
Kom jij naar de open dag?

Kom jij naar de open dag?

OPEN DAG

22 januari 2024: 16.00 – 20.00 uur

Open dag Bakkerij 't Stoepje

werken@stoepje.nl

Zuidwenk 55, 3751 CB
Bunschoten-Spakenburg

Wij bakken brood en banket waar wij in geloven, dat maakt het zo lekker. En iets wat zo lekker is, dat houd je natuurlijk niet voor jezelf. Dat breng je – inderdaad – op de markt ;) Zoveel mogelijk mensen laten genieten van onze producten. Dat is onze kracht. Werken bij ’t Stoepje betekent werken in de bakkerij, technische dienst, op het distributiecentrum of kantoor. Maar natuurlijk ook het werken en ondernemen op de markt. Wij laten je graag kennis maken met werken bij ’t Stoepje.

Zet het dus in je agenda: 22 januari 2024 16.00 – 20.00 uur Open dag @ ’t Stoepje!

Wij bakken er wat van!

Kom kijken, proeven en ontdekken bij ‘t Stoepje tijdens onze open dag op 22 januari 2024! Wil je meer weten over werken bij 't Stoepje? Kom langs en maak kennis met onze passie voor bakken, proef onze heerlijke producten en maak kennis met ons team.

Op deze speciale dag openen we de deuren van al onze afdelingen. Duik in de bruisende sfeer van:

  • De markt, waar onze producten tot leven komen.

  • De bakkerij, het kloppende hart van creatie en innovatie.

  • Het distributiecentrum, waar logistiek en efficiëntie samenkomen.

  • De technische dienst, waar technologie en vakmanschap hand in hand gaan.

Word jij enthousiast van (een van) deze omgevingen? Meld je aan voor onze open dag. Dit is jouw kans om te ervaren hoe het is om deel uit te maken van ons leuke en enthousiaste team.

Breng je nieuwsgierigheid mee en ontdek samen met ons wat 't Stoepje zo bijzonder maakt. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Meld je hier aan

Verzenden

“Ik ben blij dat ik elke dag met mijn collega’s bij ’t Stoepje mag werken. We maken met z’n allen mooie producten die iedereen dagelijks nodig heeft. ”

Jola, inpakmedewerker

“De korte lijnen, de humor, de gezelligheid en het doorzettingsvermogen van het complete team. Er is een hele open sfeer en dat maakt het fijn om bij Stoepje te werken.”

Brigitha, HR & Personeelszorg

“Elke dag is weer anders, ik ben vaak in contact met onze ondernemers maar ook met de consument. We zijn altijd bezig met leuke projecten, wat ervoor zorgt dat er veel uitdaging voor mij is. Mijn doel: ervoor zorgen dat de klanten van ’t Stoepje en Le Perron net zo fan zijn van onze merken als wij zijn.”

Emma, marketing & communicatie

“Via het uitzendbureau ben ik terecht gekomen bij ’t Stoepje. Ik heb een contract gekregen en een jaar als Operator gewerkt, vervolgens een jaar als Teamleider en nu als Shift coördinator. Via ’t Stoepje heb ik de kans gekregen om door te groeien en de Nederlandse taal te leren.”

Daiana, shiftcoördinator

Join the club!

Zie jij jezelf al werken bij 't Stoepje? Kijk dan snel welke positie bij jou past.

Bekijk vacatures